Bútorszövet eredeti minták alapján gyártva

Társaságunk 1993 óta foglalkozik bútorszövetek forgalmazásával. Ez alatt az idő alatt számos külföldi gyártóval és nagykereskedővel kialakult megbízható kapcsolatuk biztosítja a folyamatos áruellátást, választék bővülést és a legújabb trendek jelenlétét üzletünkben.

Bútorszöveteket kínálunk azonnal raktárról és megrendelésre, rövid határidővel. Ajánlatunkban szerepelnek modern, hagyományos és antik stílusú, különböző technológiával , szélességben és anyagösszetételben gyártott  bútorszövetek.  

Bútorszövet – modern. Jacquard és laminált technológiával gyártott bútorszövetek. Egyszínű, mintás változatban, különböző felületkezeléssel, mint például teflon vagy égést késleltető bevonatok.

Bútorszövet – textilbőrök. Napjainknak közkedvelt anyaga textilbőr. Laminált, azaz ragasztott technológiával készült, különböző felületi struktúrájú és színű bútorszövetek. Üzletünkben magas kopás állóságú változatokban, nagy színválasztékban kaphatóak.

Bútorszövet – klasszikus. Klasszikus mintás bútorszöveteinket a hagyományos és antik stílusú bútorok kárpitozásához ajánljuk. Általában jacquard technológiával szövött 140 – 280 cm szélességben.

Bútorszövet – eredeti minták alapján gyártva. Ebbe a kategóriába azokat a bútorszöveteket sorolhatjuk, melyek korabeli minták alapján újra le lettek szőve. Mintázatukkal, színeikkel különböző korokat idéznek vissza. Választékunkban megtalálhatóak a XV. Lajos,  XVI. Lajos korának bútorszövetei, az osztrák és cseh szecesszió motívumai.  Elsősorban antik bútorok kárpitozásához ajánljuk.

Bútorszövetek és méretezésük. A bútorszövetek nagy részét  140 cm szélességben gyártják. Ez a szélesség azonban a kanapék kárpitozásánál sok esetben keskenynek bizonyul. Ebben az esetben két darabból oldják meg a kanapék háttámlájának és ülő felületének kárpitozását. Üzletünk kínálatában szerepel 280 cm szélességű bútorszövet is, mely vásárlása esetén egy darabból, toldás nélkül megoldható a kárpitozás.