Termékek

KezdőlapTermékekKárpitos szerszámokKárpitos kalapács, mérettől függő árak

Kárpitos kalapács, mérettől függő árak

16,980Ft –tól

Cikkszám: 6e6b71599c18 Kategória:
Leírás

Leírás

Az általunk forgalmazott kárpitos szerszámok, német és olasz gyártmányúak. Minőségüket szavatolja a megbízható technológia.

Kárpitos szerszámaink közül , több méretben elérhetőek pld. a szeghúzók, mely gyakori használatuk miatt nélkülözhetetlenek a kárpitos munkák folyamán. Ajánlatunkban szerepel kárpitos kalapács, heveder feszítő, kapocskiszedő melyek alapvető kárpitos szerszámok.

Üzletünk kínálatában kiemelkedő részt képviselnek a kárpitos szerszámok. Modern és antik bútorok felújításakor használt kézi szerszámok és segédeszközök. Kezdve a bontást segítő szeghúzók, bontó fogók. Az alappárnázáskor használt heveder feszítő, letűzők, majd a munkák utolsó részében használt tűk, kalapácsok, steckerek.

Kárpitos szerszám – kalapács. Cégünk által forgalmazott kárpitos kalapács a kárpitos szerszámok alap kategóriájához kapcsolható. Könnyed, vékony nyele biztosítja a szűk helyen végzett, aprólékos munkához való hozzáférést. Könnyű teste engedi a dísszegek sérülésmentes rögzítését. A fej, külön stabilizálva van a nyélhez, így nem esik le szegezés közben.