Fuggony15

mérettől függő árak

Az alábbiakban található képeken az általunk forgalmazott függöny anyagok találhatóak. A függönyök konfekcionálása, készre varrása minden esetben csapatunk közös munkája. A fazonok kiválasztásánál a stílus és funkció volt a meghatározó, azaz szépség, dekoráció, használhatóság.

A függönyök anyagainak válogatása megrendelőink ízlését dicséri. Minden esetben fontosnak találjuk, hogy a választás tükrözze megrendelőnk ízlését, harmonikusan illeszkedjék a lakás többi részéhez.

Függönyök rendelhetőek üzletünkben méterben, hozott méretek szerint vagy helyszíni felmérés alapján.

Cikkszám: 8974ad6c4c38 Kategória:
Leírás

Leírás

Különböző stílusú enteriőrök függönyözésére ajánlunk függöny anyagokat, melyeknek vállaljuk varrását, szerelését, helyszíni felméréssel. Az anyagokat kollekciók alapján választhatóak ki.

Függöny – modern enteriőrökbe. A trendek, színek, minták fazonok évente változnak. Az új trendek mindig szerepelnek választékunkban, azonban gondolunk azokra is, akik a hagyományos megoldásokat érzik magukhoz közelebbnek. Így kollekcióink között elérhető színes, mintás minta nélküli fényáteresztő függönyök és dekor függöny anyagok.

Függöny – blackout. Vannak helységek, ahol fontos a sötétítés. Például erős a napsugárzás, az utcai világítás közel van, számítógépet vagy kivetítőt használnak és a szűrt fény is zavaró. Ezekben a helységekben ajánlott a blackout technológiával készült függöny alkalmazása, mely alkalmas a fény teljes megszűrésére. Részleges hőszigetelésre is alkalmas. Egyszínű, mintás, magas és selyem fényű változatban forgalmazzuk, 140 cm és 280 cm szélességben.

Függöny – lapfüggöny. Más néven panel függöny. Széles panelekből álló sínek, melyekre kifeszítve kerül rögzítésre a választott függöny. A panelek külön – külön, síneken mozgathatók. Változatosságát a panelszélesség és a textilek különbözősége adja. Modern megoldás, letisztult forma.

Függöny – római roló. Függőlegesen mozgatható függöny. Leengedve kisimul az ablak előtt, felhízáskor vízszintesen lapolva gyűjti össze a textilt. Hasonlít a klasszikus rolóhoz, különbözőségét szerkezete és a felhasznált textília adja. A római rolót rúdházakba bújtatott pálcák merevítik, felhúzáskor ez tartja feszesen a függöny anyagot. Felhasználhatók e célra fényáteresztő függönyök és dekor függönyök egyaránt. Fontos elvárás az anyagokkal kapcsolatban, hogy lágy és lehetőleg ne vastag textileket válasszunk. Modern és klasszikus enteriőrökbe is ajánlott, visszafogott és mégis dekoratív megoldás.

Függöny – klasszikus és antik enteriőrökbe. Klasszikus enteriőrökbe ajánlunk sima és hímzett fényáteresztő függönyöket. Dekor és sötétítő függönyöket illetően különböző kollekció családokat értékesítünk, melyek alkalmasak bútorok kárpitozására és sötétítő illetve dekor függönyök készítésére is . Azonos színek, kombinálható minták és fordítva.