Kárpitos szerszámok

Az általunk forgalmazott kárpitos szerszámok, német és olasz gyártmányúak. Minőségüket szavatolja a megbízható technológia.

Kárpitos szerszámaink közül , több méretben elérhetőek pld. a szeghúzók, mely gyakori használatuk miatt nélkülözhetetlenek a kárpitos munkák folyamán. Ajánlatunkban szerepel kárpitos kalapács, heveder feszítő, kapocskiszedő melyek alapvető kárpitos szerszámok.

A kárpitos tű általában fogyóeszköz egy kárpitos műhelyben, melyek nagy méretválasztékban, különböző fazonban kaphatóak, mint pld. görbe tű, műanyag fejű stecker, gyűrűs fejű stecker, dupla spitz, zsákvarrótű, haarzieher stb.
Katalógusunkban látható kárpitos szerszámok, a raktáron lévő, teljes választékot nem fedik le.

Üzletünk kínálatában kiemelkedő részt képviselnek a kárpitos szerszámok. Modern és antik bútorok felújításakor használt kézi szerszámok és segédeszközök. Kezdve a bontást segítő szeghúzók, bontó fogók. Az alappárnázáskor használt heveder feszítő, letűzők, majd a munkák utolsó részében használt tűk, kalapácsok, steckerek.

Kárpitos szerszám – kalapács. Cégünk által forgalmazott kárpitos kalapács a kárpitos szerszámok alap kategóriájához kapcsolható. Könnyed, vékony nyele biztosítja a szűk helyen végzett, aprólékos munkához való hozzáférést. Könnyű teste engedi a dísszegek sérülésmentes rögzítését. A fej, külön stabilizálva van a nyélhez, így nem esik le szegezés közben.

Kárpitos szerszám – szeghúzó. Kartácsszegek és dísszegek eltávolítására szolgál. Elsősorban a bontás folyamatánál szokták használni. Méreteit tekintve kis-közép és nagy méretbe forgalmazzuk. A kárpitos szerszámok alapjait képezik. A különböző méret, különböző szögek eltávolítását szolgálja.

Kárpitos szerszám – kapocs kiszedő. Kárpitos kapcsok eltávolítására használt kárpitos szerszám. Alapvetően a bontási folyamatban eszköze.

Kárpitos szerszám – bontófogó. Professzionális kárpitos szerszám, melynek speciális csőrös fogó része, alkalmassá teszi, a bontási folyamat minden fázisára.

Kárpitos szerszám – hevederfeszítő. Az alap párnázat tartó szerkezetének elkészítésekor alkalmazott kárpitos szerszám. Fa és műanyag nyelű változatban is kapható.

Kárpitos szerszám – haarzieher. Az alappárnázás elkészítésének kárpitos szerszáma. Funkciója, az anyagok stabilizálása, rögzítés előtt. Fém és műanyag nyéllel készül, különböző vastagságban és heggyel.

Kárpitos szerszámok – görbetűk. Ez az a kárpitos szerszám, amely nagyon sok háztartásban megtalálható, hiszen több felhasználási területe is van. Kárpitos kellékként szövet varrásra használják. Különböző nagyságban, vastagságban és hegyvéggel kapható.

Kárpitos szerszám – egyenes tűk. Különböző hosszúságú, vastagságú és hegyvégű tűk is a kárpitos szerszámok köréhez tartoznak.  Gombok rögzítéséhez, matracok átvarrásához használják. Egy végű, két végű és három élű változatokban forgalmazzuk.

Kárpitos szerszám – stecker tű. Mint speciális kárpitos tű, sorolható a kárpitos szerszámok közé. Az textília varrás előtti rögzítését, igazítását segíti. Műanyag és fém gyűrűs végződéssel kapható, különböző hosszúságokban.