Bútorszövet

Bútorszövet

Cégünk több mint húsz éve azon dolgozik, hogy hazánkban a legnagyobb bútorszövet választékot biztosítsa vásárlói számára. A hagyományos minták és felületek mellett, a legújabb divat trendeket is figyelembe véve állítjuk össze kínálatunkat.

Alapvetően kiskereskedelmi tevékenységet végzünk, azonban a saját importból származó termékek esetében viszonteladók számára lehetőséget biztosítunk nagykereskedelmi vásárlára.

Üzletünkben bármilyen stílusú berendezés újra kárpitozásához megtalálhatóak a megfelelő bútorszövetek. Legyen szó hagyományos, modern vagy antik mintázatokról. Európából importált és a hazai gyártók által készített szöveteink mindegyike kiváló minőségű.

Kínálatunk segítségével számtalan exkluzív épület, hotel bútorainak átalakítása történt meg. Ez többek között annak köszönhető, hogy antik enteriőrök kialakításához biztosítani tudjuk az eredeti mintákból újragyártott bútorszövetek beszerzését. Az antik bútorok felújításához szükséges korabeli minták, újraszövött változatai szintén népszerűek vásárlóink körében. Ezek között megtalálhatóak szecessziós és barokk stílusú, klasszikus szövetek is.

Választékunkból nem hiányozhatnak a modern technológiával készült anyagok sem. A magas kopásállóságú textilbőr ugyanúgy kapható üzletünkben, mint teflon, vagy égést késleltető bevonatokkal készült bútorszövetek. Az átlagos szélességű szövetek használatával nagyobb kanapék, ülőbútorok kárpitozása csak több darabból összeállítva oldható meg. Pontosan ezen ok miatt üzletünkben 280 cm széles bútorszövetek is kaphatóak, így egy darabból, toldás nélkül megoldható a bútorok bevonása.

Vásárlóink igényeit figyelembe véve a bútorszövetek forgalmazása mellett függönyök, dekortextíliák árusításával is foglalkozunk. Emellett a kiválasztott függönyöket igény szerint készre varrjuk, akár helyszíni felméréssel is.

Minőségi kárpitos szerszámok és kellékek sem hiányozhatnak üzletünkből, így a szakemberek számára nemcsak a bútorok átalakításához szükséges bútorszövetek beszerzésére van lehetőség, hanem a minőségi munkavégzés eszközeinek megvásárlására is.